Autostudio by Mobility Motors

Malmö

DAGS FÖR VINTERDÄCK. Hjulskifte för endast 299 kr.

Dags för vinterdäck – hjulskifte för endast 299 kr

Vintern närmar sig och det är dags att byta till vinterhjul på din Citroën. Besök våra auktoriserade verkstäder när det är dags för hjulskiftet så utför vi det för endast 299 kr. När du byter dina däck hos Citroën kontrollerar vi också så att däcken är rätt lämpade och inställda för just din bil.

Att köra en Citroën ger dig alltid många fördelar och därför erbjuder vi 10 % rabatt på bromsdelar om du tillsammans med hjulskiftet bokar tid för byte av bromsar. Vi har även bra priser på däckhotell för vintersäsongen och på nya däck.

Om du betalar med vårt förmånliga Citroënkort* får du dessutom bonuspoäng på allt du köper och om du inte har ett kort kan du ansöka om ett innan sista november så laddar vi det med 15 000 poäng. Läs mer på citroenkortet.se.

BOKA SERVICE

 

* Ansök på citroenkortet.se och ange kampanjkod ”15 000 poäng”. Vid delbetalning, lägst 5 % av skulden/månad, utgår ränta f.n. 16,40 % och aviavgift 25 kr/avi, vilket ger en effektiv ränta på 22,1 % vid kredit på 20 000 kr. Fullständiga villkor finns på citroenkortet.se. Angivna priser i verkstaden gäller endast under år 2021. För att vi ska kunna utföra hjulskiftet behöver däcken vara monterade på rätt fälgar samt att eventuella hjulbultar och låsbultsverktyg tas med. Vi reserverar oss för eventuella ändringar, avvikelser och fel.